Min sista uppdatering. . .

Hej allesamman nu kommer jag tyvärr göra er besvikna med att säga att den tredje delen av mitt samarbete med Leah är framåt flyttat till en obestämt datum. Vi är båda ledsna över att det har blivit så här men jag känner att jag vill vara ärligt om varför!

Vi har haft många nya omställningar på linjen under den senaste månaden och många av dem är bra men några har tagit mycket mer tid att jobba på än vad jag tror någon hade förväntat sig. På grund av dessa förändringarna så har jag märkt att jag har suttit arbetande dubbelt om inte trippel så mycket som jag har gjort tidigare. Jag älskar mitt jobb och jag har alltid haft kul när jag jobbat men nu har jag kommit till punkten där jag känner mig utarbetad på grund av att jag har lånat energi från en månad för att klara av den förra. Så nu betalar jag priset för det. Jag har inte orken som krävs för att planera runt ett blogginlägg med någon för tillfället. Jag såg fram emot att skriva med Leah för vårat samarbete har hitintills varit underbart kul. Men vi har inte orken till att prestera på den nivån för tillfället.

Jag har försökt hitta tillbaka till några av mina intressen som inte tar någon energi men även det har varit jobbigt för orken och passionen finns inte där för tillfället. Jag hoppas innerligt att jobbsituationen förbättras inom det snaraste men tills dess så kommer jag att lägga samarbetena åt sidan och gå tillbaka till att skriva om sånt som passionerat mig i stunden i stället

tack för att ni läser min blogg och visar eran ständiga stöd till mig

//Jeppe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *